onsdag 23 oktober 2013

Gårdagens inköpta julpynt

Här kommer bilden på det jag köpte på Grönbergs Interiör igår. Lila glaskulor, tre stycken, de är handblåsta och jättefina, jag vågade knappt köpa dem, för jag är så rädd att de ska gå sönder.  Min lillasyster gav mig ett 5-pack lila glaskulor med guldstjärnor när jag var 11-12 år. Förra året hade jag bar 2 kvar (de har gått sönder i flytt mestadels tror jag)...tills julgranen välte(!!!!) på lilljulafton och så var det bara en kvar. De här ska jag vara så himla rädd om, måste fixa nån risktigt bra förvaring för dem! Hursomhelst, jag ville köpa fyra fåglar, men nöjde mig med tre, jag vet faktiskt inte hur många jag har, men de blir bara fler och fler för varje år, de är ju såå fina! Sen blev det två fotoramar med klockmotiv, bilderna i ramarna går att byta ut, men till det temat jag har på julgranen nu kommer klockorna passa helt perfekt!

Jag var och hämtade ut lite paket idag också. Jag älskar när jag får paket på posten, även om det är jag själv beställt och betalat för skaerna. Ett av paketen nedan hade jag faktiskt hunnit glömma bort att jag beställt, så det var extra kul! Innehållet får ni dock vänta lite på att få se, ska sova nu... God Natt!


6 kommentarer:

 1. Fåglar är underbart. Och det var snygg färg på kulorna. Det ser ut att vara en "flerdimensionerad" färg alltså att det är ett stort djup, inte att det bara ligger på ytan.

  Du.. Har du kollat in Åhlens kulor? Var in idag, och det fanns en hel del som jag tror att du skulle gilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag var förbi Åhléns i måndags, och såg till min glädje att hela julsortimentet var på plats! Jag såg definitivt några saker jag kommer köpa. Så fick jag hem en rabattkupong på 10% (på ett helt köp) från Åhléns-klubben igår, WINNING!

   Radera
 2. Ser ut som du och jag har lite samma smak i julpynkt =)Superfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Då ser jag verkligen fram emot att få se när ditt julpynt kommer fram! :)

   Radera
 3. Håller med dig om att det alltid är roligt att få paket även om man beställt de själv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite som "lilla julafton", ha ha!

   Radera