torsdag 23 oktober 2014

Mer hemgjort steampunkpynt

Jag kör på med min steampunkgran som jag haft i två år nu. Jag får hela tiden nya idéer, och konceptet blir bara bättre och bättre. Nu senast har jag pysslat ihop en kula (tanken är så klart att det ska bli fler) med kugghjul i fimolera. Superenkelt och supersnyggt, om jag får säga det själv. Formarna till kugghjulen har jag köpt via etsy.En idé för en mer traditionell kula är att täcka kulan med vita snöflingor, jag tror det skulle bli väldigt snyggt! Snöflingeformen finns att köpa här.

https://www.etsy.com/listing/161185959/snowflake-mold-winter-snowflakes

6 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Som scrapbookare ser jag ju oerhörd potential här! Och snöflingorna är ju jättefina! Exakt sådana köpte jag på julmarknaden förra året gjorda i sockermasa. De måste ju använt precis den här formen :) Synd bara att frakten blir dyrare än själva formen... Du vet ingen i Sverige som säljer dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, det tog emot att beställa, kan jag lova, men eftersom jag var så besatt av att genomföra min idé så jag köpte ändå... Dock köpte jag tre formar så frakten blev ju lite billigare per form. Jag funderade på att köpa snöflingeformen, men av nån anledning gjorde jag inte det, ångrar det nu...

   Radera
 2. Snyggt! Nu blev jag ju lite sugen på snöflingeformen!

  SvaraRadera