måndag 20 oktober 2014

Spreading the love...

I julbloggsvärlden verkar det ha varit en riktig kärlekshelg, där folk tipsat om sina favoritbloggar. Såklart hänger jag på...

http://tomtensdotter.se/
http://tomtensdotter.se/

Jag själv blev jag lovebombad av underbara Erica som skriver Tomtens Dotter. "Jag känner igen mig så mycket i Helena. Vi är båda udda fåglar i en alldeles för ordinär värld. En värld som kan smaka bättre och bli lite vackrare." Så himla fint skrivet, jag blir nästan lite rörd.

Jag känner också igen mig i så mycket av det Erica skriver, hennes inlägg är alltid välskrivna och intressanta. Jag förstår verkligen att Erica blogg har haft den största julbloggen i flera år, hon är en stor förebild för mig.

http://julilaloland.blogspot.se/
Jul i Laloland
Jag tror jag gillar Jessicas blogg framförallt för att hon skriver så himla bra texter. Jag gillar att hon har lite samma otraditionella stil när det kommer till julpynt, och inte ser något konstigt med att ha en rosa julgran eller och att både Star Wars och Krambjörnarna kan vara juligt.


http://julhoslinda.blogg.se/

En traditionell jul hos Linda
Linda har en mysig personlig blogg, älskar hennes design. Jag blir framförallt inspirerad av hennes handarbeten, något jag önskar lite att jag skulle ta upp igen. Sen är det himla kul att få se lite av hennes finska traditioner.
http://helenesjul.blogspot.se/
Helenes underbara jul
Helene lyckas hålla in blogg personlig trots att det under hösten väldigt mycket har handlat om att uppdatera oss med juliga nyheter och nya julpyntstrender, men då snackar vi typ alla nyheter som finns! Hennes inlägg är väldigt välgjorda och den enda julnyhetskanalen du behöver! Hennes snygga bilder ger total jullängtan. Läs!

2 kommentarer:

  1. Men du! Vilka fina ord om min blogg. Tack! <3

    & va härligt det är när kärleken flödar på massor av juloggar!


    Kram

    SvaraRadera