fredag 14 november 2014

Jul på Liseberg - bildbomd!


Jag kunde bara inte låta bli att slinka in på Liseberg när jag var nere i stan och shoppade (skulle bara handla en ljusslinga till pepparkakshuset, kom hem med 10 kassar tror jag...). Det är ju så bra när man har Lisebergskort och går in gratis, det finns liksom ingen anlendning att inte gå in... Dessutom passade jag på att köpa två pepparkakshuskit från Räddningsmissionen som har ett stånd inne i parken. Nej, en bild säger mer än ord, så nu tycker jag vi tar och tittar på och njuter av de dundermysiga bilderna jag tog inne i parken!

3 kommentarer:

 1. Gu va härligt det ser ut!
  Vi skulle egentligen åkt dit i år för jag har aldrig varit på Jul på Liseberg. Aldrig på Liseberg faktiskt, även fast jag varit i GBG massa ggr. Men så kom en bebis emellan(bra ursäkt dock), men tänkte att till nästa år ska nog min mamma få i födelsedagspresent och kombinerad julklapp att åka med mig, sambon och bebben till GBG och bo på hotell och gå på Jul på Liseberg - det skulle nog vara den ultimata julklappen till henne tror jag!!!
  Ser helt magiskt ut...

  SvaraRadera
 2. Vad avundsjuk jag blir! Vill också bo nära liseberg och kunna gå dit varje vecka ram till jul.. :)

  SvaraRadera
 3. Men åh vad lyxigt att bo i Göteborg! Jag skulle sååå hänga på Liseberg varenda dag från att julen drar igång där tills det stänger för säsongen :) Vi bor ca 5 mil från Stockholm, så att åka till Liseberg varje dag är ju uteslutet… Förra året var jag och min man nere i Göteborg första helgen i december och julshoppade så då fick jag iallafall hänga på Liseberg två kvällar på raken… ;) Det var ju så himla mysigt där så vi bestämde oss för att göra det till tradition att ha en julshopparhelg i Göteborg varje år, så nästnästa helg är det äntligen dags igen! Håller nästan på att längta ihjäl mig! :)

  SvaraRadera