torsdag 11 december 2014

Min julgran - bildbomb


Min julgran har stått uppe i en dryg vecka nu, men ni vet hur det är, det är så knepigt att fota julgranar. Jag har gjort det extra svårt genom att ställa den halvt framför ett fönster, så det blir motljus.  Men eftersom jag jobbar natt denna vecka har jag haft möjlighet att fota i dagsljus, så här kommer en bildbomb med granen i olika vinklar och ljus, och många detaljbilder som visar flera av mina ganska ovanliga prydnader. Jag är i alla fall supernöjd med granen, den är bättre än någonsin!


 

De nya kulorna för i år! Instrumenten (från Panduro) är också nya.


6 kommentarer:

 1. Grymt snygg! Älskar när det är fullt i granen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller så klart med, speciellt när det är en plastgran; täck så mycket som möjligt! ;)

   Radera
 2. Wow, det var nog årets häftigaste gran so far - men det måste ha tagit dig ett bra tag att dekorera den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tog ett par timmar, men det hade gått snabbare om jag inte först monterat ihop fel gran (har 5 olika på vinden), och därför monterade ner den och sedan monterade ihop den större och varpå jag insåg att jag hade haft rätt gran från början, och fick sätta ihop den igen (ja, det slog lite slint i hjärnan), spräng även runt och letade efter en transformator till en av ljusslingorna i närmare 1 timma, inann jag fattade att jag tagit fel till en annan slinga (den funkade ändå) så massa tid gick åt i onödan. Men förra året tog det nog bara ca 2 timmar...

   Radera
 3. Snygg gran! Gillar att den är dekorerad med så mycket olika sorts pynt och lampor i lite olika stilar! Det ser inte ut att vara för mycket heller, vilket kan hända när man har så mycket pynt, den är jättesnygg het enkelt :)

  SvaraRadera