Snickersfudge
Ingredienser:
100 g mjölkchoklad
100 g mörk choklad
2 dl sötad kondenserad mjölk
25 g smör
2 krm äkta vanilj
100 g fransk nougat
1 1/2 dl salta jordnötter
Gör så här:
- Hacka chokladen.
- Smält choklad, kondenserad mjölk, smör och vanilj på spisen på LÅG värme. Rör om hela tiden, det bränner väldigt lätt om det blir för varmt.
- Ta av värmen. Hacka nougat och 1 dl jordnötter och rör ner.
- Häll upp i en form ca 10x20 cm.
- Hacka resten av jordnötterna och strö över, tryck till lite lätt så nötterna fastnar. Låt stelna.
- Skär upp i bitar.
Chokladmandlar
Cream cheese mints
Fransk chokladkola
Fransk Nougat, Montelimar
Julmustmarmelad
Pepparkakskola
Saffransfudge
Saltlakritskola
Snickersfudge
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar