lördag 5 oktober 2013

Mina gamla Halloweenkostymer!

2008 Dark angel och Alex. Döm om min förvåning när jag hittade den här bilden på förstasidan av efterfesten.com!
Jag ÄLSKAR Halloween! Inte fullt lika mycket som julen, men inte så långt ifrån! Framförallt så är det för att jag får utlopp för mitt stora intresse för att klä ut mig! Jag har även turen att ha en sambo som är minst lika galen som jag i att klä ut sig. Så hela året går vi och diskuterar vad vi ska ha för kostymer, även om vi inte brukar bestämma oss förrän ett par veckor innan... Det tråkiga med Halloween är att det ofta blir så himla dyrt om man vill ha mycket detaljer på sina kostymer, flera år har det sprungit iväg till galna summor! Men vad gör väl det när det är så himla kul! Allra roligast är att gå ut och festa på Halloween och vi går alltid till Gretas, som i och för sig är vårt stammishak året runt! ;) Här kommer i alla fall bilder på de olika kostymerna jag (vi) har haft de senaste åren. De tre senaste åren har vi firat två gånger, därför är det två olika kostymer! Jag är galen, jag vet!


2009 Dita von Teese...

...och Marilyn Manson
2010 Hitgirt!
2010 Jag hade gått och spanat på den här lack-"kimonon" LÄNGE, när den hamnade på 50% rea, så var det ett självklart köp!
2011 Jag kände att jag kunde göra Geisha-looken bättre, och visst kunde jag det, jag blev så nöjd med håret!
2011 Baron Samedi och en Candyskull, det var faktiskt en slump att båda ville vara döskallar! ;)
2012  Steampunk-parkostym!
Poison Ivy 2012, jag kom på andraplats i Gretas kostymtävling!
Ska ni klä ut er på Halloween?!

6 kommentarer:

 1. Rolig läsning och härliga bilder! Jag ser på halloween på samma sätt som du, love it! :) Jag tror att jag skulle tycka det vore kul att klä ut mig också, jag vet inte varför det inte blivit av på så länge! Det är så sällan man har en chans att klä ut sig och bryta vardagen, så tack och lov att en kväll som halloween finns, för det är ju inte så att man klär ut sig en måndag och går till jobbet, haha! På halloween är verkligen allt okej! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med! Det är helt fantastiskt att gå ut på Halloween! Det är så kul när man ser utklädda människor överallt och de som inte är utklädda känns udda! ;) Det finns definitivt ett "behov" av en maskeradhögtid i Sverige!

   Radera
 2. Svar
  1. Verkligen! Jag bara önskar att det blev oftare! ;)

   Radera
 3. Oj vilket jobb du har lagt ner genom åren. Gillar verkligen Steampunkkostymerna. Älskar Steampunk i allmänhet och det där var riktigt bra gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är ju så roligt! Gillar du steampunk så får du kolla in min julgran här längre fram! Jag körde på stempunk-tema i granen förra året, och tänkte göra detsamma i år, fast bättre!

   Radera