torsdag 15 oktober 2015

PapperspysselDenna veckan är det papperspyssel som gäller. I fredags kom äntligen mitt efterlängtade paket från Panduro efter 5 veckors(!) längtan. När jag beställde paketet hade jag börjat så smått med mina julkort, men projektet fick läggas på is, eftersom jag behövde mer papper, vilket jag beställde. Men eftersom jag fick vänta så länge så tappade jag sugen på det påbörjade projektet. Så igår började jag på en helt ny design.
Jag har återanvänt utformningen jag använde när jag gjorde inbjudningskort till min födelsedagsfest tidigare i år. Eftersom jag fyller år i februari och älskar melodifestivalen (fast jag älskar Eurovision ännu mer) så blev det så klart schlagerparty, så kortet blev så klart väldigt färgglatt. Jag älskar kort med roliga vikningar och det här ser mycket mer komplicerat ut än vad det är, sånt gillar jag också!Korten kommer få pepparkakstema (precis som min originalidé hade) med brun bakgrund och vita detaljer, men mer vet jag inte så noga, det får växa fram, jag har massor med kul pepparkakspapper (FÖR mycket enligt CJ)! Jag hoppas bli klar med korten i helgen, så ni får se mer då!
Dessa stjärnor köpte jag även från Panduro, eller materialet till dem. Men alltså beskrivningen var totalt värdelös, jag letade upp en på YouTube istället. Även nu när jag vet hur man gör kan jag inte tyda den kassa beskrivningen. De blev i alla fall sjukt snygga, och kommer att få pryda min gran i jul!

2 kommentarer:

 1. Men gud vilka fina stjärnor! Är dom svåra att göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Svårt och svårt, det är inte svårt nät man väl fattar hur man ska göra, men jag tyckte det var rätt knepigt innan jag fattade tekniken. Mitt tips är att titta på en video och sedan vika steg för steg medan du tittar, titta på ett steg, pausa sedan medan du viker, så du inte tappar bort dig! Här finns en video:
   https://www.youtube.com/watch?v=h5NplkRIwcw

   Detta pappret använde jag:
   http://www.pandurohobby.se/Katalog/30-Papper-Stamplar/3035-Dekorerade-papper/303540-Pappersvikning/1/362339-Pappremsor-15mm-koppar-40st

   Radera