fredag 15 november 2013

Inspiration: Dekorerade kakor

En av de där sakerna som brukar stå på min "Att göra-lista" under julen är dekorerade pepparkakor och/eller så kallade sugarcookies (som är väldigt vanligt i USA). Men flera år har det fått bli en av de där punkterna som aldrig bockats av. Jag var ändå nöjd att jag lyckades baka vanliga pepparkakor förra året, för det har också nedprioriterats allt för många år. Men i år ska jag banne mig se till att spritsa lite kakor, jag gillar ju faktiskt att spritsa, mer än de flesta tror jag! Så har tänkte jag bombardera med bilder från min Pinterest-board Bitches love cake (...and cookies):
 Källor till alla bilder hittar ni via pinterestsidan, där ni så klart även hittar fler bilder (alla bilder är inte julrelaterade, men de flesta är!). Är ni också galna i Pinterest? Tipsa gärna om era bästa boards så kan vi följa varandra!

4 kommentarer:

 1. Härligt med en till kakgalning! :)
  Tycker också att Pinterest är en suverän källa till inspiration, känner igen de flesta av dina bilder från olika boards jag följer, nu har jag lagt till din också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu följer jag dina juliga boards också! ;)

   Radera
 2. Jäklar så fint! Jag tycker inte om att baka men dekorera däremot, det är roligt! Men skulle nog aldrig få till det så fint som på bilderna haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, dekorera är så kul, men det tar ju en del tid (vilket är största anledningen till att det bortprioriterats år efter år!). Men vissa av bilderna är ju rätt enkla designer om man tänker efter. Renarna längst upp och snöflingorna längst ner till vänster, är ganska enkla men ack så fina ändå!

   Radera