onsdag 4 november 2015

Paketinslagning som gått lite för långt?

Jag älskar att slå in paket. Älskar. Det är så kul att prova olika tekniker och lösningar för att slå in klapparna. Men förra året kom jag inslagning som till och med får mig att känna att jag kanske gått lite för långt...

Från början var det inte direkt någon medveten tanke, utan jag blev mest inspirerad av innehållet när jag slog in julklappar och andra presenter, inslagningen blev nämligen en spegling av innehållet. Nu har jag börjat gå all in, när det går, och har nästan alltid hintar om innehållet på utsidan. Så när jag hade köpt en biljett åt CJ till en show med Eddie Izzard, där Jonas Gardell, Henrik Schyffert, Magnus Betnér och systrarna Kronlöf skulle vara förakter, och Shima Nivarani konferencier. Då var jag ju tvungen att göra något av det. Så jag satt i ett antal timmar och tillverkade pappaskar i olika storlekar som skulle få plats i varandra som en matryoshka. Sedan satte jag ett foto på varje ask, som representerade en akt. Så klart med Eddie Izzard längst in.
Jag visste att CJ hade hört talas om showen, så jag försökte lägga bilderna i en ordning så det skulle bli så svårt som möjligt att lista ut direkt vad det var; Shima och systrarna Kronlöf, som kom först kunde han inte identifiera alls, och ju fler bilder som kom desto mer förbryllad blev han, och skrattade rätt mycket åt min knäppa idé. Men gissa hans glädje när han nådde mitten och såg bilden av Eddie Izzard som han avgudar! Jag var så sjukt nöjd. Men jag kan ändå inte släppa tanken att jag eventuellt kan ha gått lite väl långt, bara att göra askarna tog ju ett par timmar som sagt, ha ha...En annan present i lite samma anda var tequilaflaskan CJ fick i födelsedagspresent för ett par år sedan, som var inslagen i papperstussar för att efterlikna en pinata, det tog säkert en 5 timmar också. Vad ska jag säga, när jag får en sån där brilliant (knäpp) idé så kan jag inte bara släppa det, jag måste utföra den...2 kommentarer:

  1. Bara lite överambitiöst ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, vilket underbart sätt att slå in en julklapp!! CJ måste ha älskat det!! Men man kanske inte vill göra det varje gång - då får man börja slå in julklappar i januari:))

    SvaraRadera