tisdag 8 oktober 2013

Julstjärnor och julT-shirts

Idag så hade de så fina julstjärnor (höststjärnor kallar de dem, men mig lurar de inte!) på ICA, jag tror nästan jag måste ta och köpa en! Jag älskar de rosa så himla mycket, sen julpyntar jag i rosa och vitt i köket, så de passar så himla bra där. De vita var också jättefina, med lite rosa i bladen.

 Sen var det dags att göra lite rockad i garderoben och slänga upp sommarkläderna och byta ut mot vinterkläder, härliga stickade tröjor, halsdukar och vantar. Självklart fick även mina julT-shirts följa med ner från vinden också! Jag köper ett par på Cubus varje år (enda gången på året jag går in i butiken) för de är ju så himla söta! Den med pandan är nog min favorit!
Jag hade en jättesöt för massa år sedan där det stod "I believe in Santa" plus ett glittrigt rött hjärta, som var min favorit. Men jag tror den försvann i tvättstugan, så tråkigt!

8 kommentarer:

 1. Läckra t-shirts! Cubus har mycket fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag längtar tills årets kommer in i butikerna!

   Radera
 2. Vilka söta t-shirtar. Ser att du är konditor, vad roligt. Jag älskar att baka och funderade ett tag på att utbilda mig till konditor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag utbildade mig till bagare och konditor på gymnasiet, och har jobbat med det sen dess, och tycker fortfarande det är ett jättekul jobb! :)

   Radera
 3. Åh kommer så trevliga t-shirtar in varje år? När?:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har köpt varje år i 6 år nu! De brukar finnas från början av november, men förra året var de lite senare...

   Radera
 4. Åhhh då måste man spana in Cubus senare =)
  Dom rosa Julstjärnorna är så söta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! Jag köper nog en julstjärna imorgon... ;)

   Radera