tisdag 8 oktober 2013

Julfilmtips: Fred Claus!

En av mina absoluta favoritjulfilmer är "Fred Claus" (2007) med underbara Vince Vaughn i huvudrollen.
"En saga du aldrig hört förut! En rolig och varm komedi om Fred Claus, jultomtens bror, och totala motsats. Efter att ha vuxit upp i helgonlika Nicks skugga har Fred blivit en surpuppa som tappat tron på julen. En magisk decemberdag flyger Fred norrut (förstaklass med ren) och upptäcker att Nick är i knipa: en beräknande effektivitetsexpert har bestämt sig för att lägga ner julen för gott! Räkna med slädvis av skratt när Fred försöker rädda julen och samtidigt blir påmind om värdet av sin familj."
Jag tycker den är så himla rolig och mysig, och självklart har den ett budskap också, som jag verkligen gillar. För att inte tala om karaktärerna, en favorit är Ludacris som är elf-DJ och bara spelar samma låt om och om igen. Filmmusiken är också riktigt bra, en skön blandning av julmusik och "vanlig musik". Sen är Vince Vaugn verkligen i sitt esse och levererar tungvrickande monologer som bara han kan! Ni måste bara se den!
Den kostar just nu bara 89 kr på Discshop, så är du sugen på en riktigt skön rulle med massa jul tycker jag du bör slå till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar