onsdag 1 januari 2014

2014 here we come!

Japp, så var 2013 över och ett nytt kapitel påbörjat. Det var med positiva känslor vi lämnade 2013, som på många sätt innebar roliga förändringar. Jag skaffade en ny dator och började blogga. Det har varit så kul, trots att jag inte hunnit skriva om hälften av de saker velat visa och berätta. Så det finns massa kul till nästa år... Nu vet jag (i alla fall lite bättre) vad jag har gett mig in på och jag ser redan fram emot nästa års säsong, som kommer vara mycket mer uppstyrd! Jag kommer nog fortsätta blogga lite sporadiskt här under året, vi får se, men jag känner faktiskt att jag inte är riktigt klar med julpysslet än. Så det är inte omöjligt att det dyker upp lite projekt här ganska snart... Jag har nämligen en stor låda från Panduro med REA-grejjer på väg hem till mig as we speak!

Jag måste bara visa upp den  här tjusiga sminkningen som jag blev väldigt nöjd med! När man får komplimanger för sitt smink av en Dragqueen, då vet man att det är bra! I och för sig är det min bästa vän, men vi känner varandra tillräckligt väl för att veta att vi inte ger principkomplimanger! Jag kallar looken "Det kan inte glittra för mycket på nyår!".

Vår nyårsafton var magisk med fantastisk mat och utsikten på takterassen var helt fantastisk, jag vågar nog säga att vi såg alla fyrverkerier i Göteborg från Bergsjön till Frölunda, man visste inte var man skulle titta. Tyvärr fick jag inga bra bilder som ens kommer i närheten av att visa hur fint det var!

2 kommentarer:

  1. Skitcool sminkning... wow. Sjukt bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, så mycket! Jag blev sjukt nöjd. Fast förra årets nyårssmink var faktiskt snäppet vassare...

      Radera