tisdag 1 oktober 2013

Paket från Panduro

Idag fick jag mitt efterlängtade paket från Panduro! Det var dock ett riktigt slit att bära hem det, lådan var jättestor och vägde över 6 kg så det var rätt tungt under den 15 min långa promenaden hem. Det gjorde ju inte saken bättre heller att jag jag körde med min PT igår och var rätt mör i armarna redan innan... Men så värt det, jag slet upp paketet så fort jag kommit innanför dörren!

 Det kändes lite som lilla julafton, fast man vet vad som är i paketet. Oj, vad här ska pysslas! Jag har varit lite slow i starten, men nu finns inga ursäkter, jag har massa idéer!

Jag var en sväng på bokmässan i söndags också, passade på att köpa "Morberg firar jul", men har inte hunnit titta i den så mycket än, återkommer med mina tankar när jag läst mer i den!

6 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket härliga grejer du har köpt! Du får visa pysslet sen :) Är jättesugen på hans bok också, så längtar till en recension av den också!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Gud ja! Helt underbart, nu får jag bara se till å göra nåt med det också! ;)

   Radera
 3. Åh, fuskigt att du redan har fått tag på Morgberg-boken! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satt och läste den igår, ha ha! ;) Jättemysig bok, väldigt traditionellt, inte mycket "modern twist" (men ett par kul udda recept), men den perfekta boken när man vill hålla sig till traditionellt julbord, julbak och julgodis!

   Radera