söndag 14 september 2014

Inventering av pysselmaterial, och beställning av nytt

Jag sitter fortfarande och planerar mina julkort. Designen är i ganska så klar, nu nu ska jag bara bestämma vilka papper (eller andra material) som jag ska använda. Det blir ju att man samlar på sig en hel del papper i olika färger och former om man gillar papperspyssel. Så jag har börjat inventera lite i mina gömmor, har allt pysselmaterial på vinden eftersom det inte finns någon plats i vår lilla lägenhet, jag har hyfsad koll på vad jag har, men eftersom det (av någon underlig anledning) tillkommer nytt hela tiden så börjar det blir svårare och svårare att hålla koll på allt jag äger.

 Men ett bra tips för att man ska komma ihåg allt nytt man köper (som t ex på rean efter jul) är att ta kort på allt innan man stuvar in det på vinden, jag gjorde det efter förra julen och det har verkligen underlättat att bara kunna kika på bilderna i datorn nu när jag har kommit igång med julpysslet.
Den här renen har redan hunnit bli ompysslad,
mycket tack vare att jag tog denna bilden i januari.
Bilder kommer inom kort...
Så det blev även en inventering av omslagspappren, 28 rullar är väl ganska så nomalt? Eller?


Ja, tydligen lite lite enligt mig i alla fall, för jag har precis klickat hem höstens stora paket från Panduro, som bl a innehåller 7 rullar med omslagspapper (hatar egentligen Panduros 5-pack med rullar där max två eller tre av rullarna brukar vara snygga, men brukar falla för det varje gång, och köpa ändå...). Årets nya Panduro-katalog tycker jag var lite av en besvikelse, jag har aldrig blivit så oinspirerad, men annat var det med REA-häftet som kom hem i brevlådan i veckan, hittade massor av saker till superpriser, så jag väntar spänt på mitt paket som ska komma i veckan...

http://www.pandurohobby.se/

2 kommentarer:

  1. Jag går också och väntar på pysselpaket från Panduro! Det var ju verkligen superpriser på massor av lämpligt pyssel till jul, men något julklappspapper blev det inte för jag gillar inte deras mönster. Det allra bästa var ju att man kunde skippa fraktkostnaden om man hämtade paketet på affären - perfekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar också att man kan hämta ut i affären, dock gick jag ganska bananas, så jag kom över gränsen för gratis frakt, så tar det till mitt postombud ändå. Men, asbra om man bara ska beställa lite!

      Radera