söndag 13 oktober 2013

Brysselkålen is back!

Mobilbloggar på väg till jobbet (jobbar natt var 4:e vecka...), vilket är "sådär kul"... Men en sak som är väldigt kul är att jag såg säsongens första (svenska) brysselkål idag! Jag ojade mig så sent som igår för att den inte kommit till butikerna än, men nu ska det ätas brysselkål i mängder, I love it! Det är ett sånt höst/vinter-tecken för mig!

2 kommentarer:

  1. Jag håller med-kul att brysselkålen börjar duka upp:) Jag har bott i England många år där brysselkålen är lika viktig på julbordet som deras kalkon så jag har tagit brysselkålen till mitt hjärta. Även om jag är den enda som äter av den så måste det finnas brysselkål på mitt julbord!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har alltid haft brysselkål på julbordet, men som barn vägrade jag äta det. Det var först för ett par år sedan som jag provade igen och insåg att jag ÄLSKAR det!

      Radera