lördag 16 november 2013

Julklänning från Karen Millen!


Den här fina påsen hämtade jag precis ut på Posten (den låg i ett paket, såklart), och nog för att det är en himla tjusig påse, men som ni alla vet är det ju innehållet som är det viktiga! Vad påsen innehåller får ni en hint i det här inlägget från september. Jo, jag gjorde äntligen slag i saken och köpte klänningen, som jag dreglat över sen augusti, när jag insåg att den inte fanns alls i Göteborgsbutiken, och de höll på att ta slut online! Jag lyckades även utnyttja en rabattkod och fick 20% rabatt, så då kunde jag så klart inte motstå längre. Jag hade spanat in en perfekt julklänning förra året, också från Karen Millen (ja, jag är aningens besatt av det märket), som hann ta slut innan jag fick köpt den, så i år kunde jag ju inte göra om samma misstag!  

Självklart kommer ni få se klänningen när den är på, nån dag när jag inte har jobbat natt en vecka och bara sovit tre timmar efter sista passet för att försöka vända tillbaka dygnet och känner mig lite snyggare än jag gör just nu!

2 kommentarer:

 1. Visst är det irriterande när man har gått och funderat på ett klädesplagg ett tag och sen när man ska slå till så är det slut...när ska man lära sig ;-)
  Blir spännande att se klänningen sen, gillar Karen Millen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag har väldigt svårt för att spontanshoppa, speciellt då jag hellre shoppar lite dyrare mer sällan, så det blir ganska ofta att jag går och suger ganska länge på karamellen. Inte minst på Karen Millen, då de alltid har rabatt-kampanjer under hösten, då vill man ju helst slippa betala fullpris! ;)

   Radera