lördag 7 juni 2014

Julrecept och Black Milk-klänningar

Hej allesammans! Nog har här ekat tomt i ett par månader, men det betyder inte att julen inte är högst närvarande i mina tankar. Jag håller just nu på att leta recept för fullt, för i år ska jag prova massa nytt julgodis och annat gott. Jag har skapat en pinterest-board som ni gärna får kika på och inspireras.

Follow Nilli's board XiMAS Recipies on Pinterest.

Känner ni till klädmärket Black Milk? Det är ett klädmärke från Australien som framförallt tillverkar leggings, baddräkter och andra plagg i stretchtyg. Priserna ligger aningens högre än andra leggings, men när du köper BM köper du kvalité! Jag gjorde mitt första köp för ca 2 månader sedan, och har redan fått hem min andra paket (då främst med kläder från deras licenserade kollektioner med Harry Potter, Game of Thrones och Adventuretime) det är sjukt lätt att bli beroende! På tisdag släpps deras nya kollektion Battle of the Kings, och då kommer jag att klicka hem dessa två klänningarna som i alla fall ger mig julkänslor:
Den här vackra kommer bara finnas tillgänglig att beställa i 48 timmar. En perfekt partyklänning i vintertid, som jag känner att jag bara måste ha! (Jag äger så klart Jeffrey-Spiksen också så jag kan naila looken!)
Tartan funkar ju alltid, men inte minst till jul!
Frkten kostar ca 80 kr och tar ca 3 dagar (det finns ett gratisalternativ också, men det ska ta mellan 1-2 månader). Tänk bara på att det (tyvärr) tillkommer tullavgifter, så räkna med 30% extra...
 Besök blackmilkclothing.com för att kika på hela kollektionen. Men jag varnar igen, DET ÄR SJUKT LÄTT ATT BLI BEROENDE!

4 kommentarer:

 1. Ah det ar precis sadant har jag inte borde se haha! Kliar ju i fingrarna nar jag sag att de hade en batman kollektion :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet precis vad du menar! Förutom klänningarna ovan beställde min pojkvän dessutom Joker-bombarjackan från Batman-kollektionen, den är ju bara så sjukt snygg, längtar tills grejjerna kommer! :)

   Radera
 2. Åh! Jag vill ha en rutig julklänning i år! Typ som den längst ner men lite längre och mer familjevänlig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tartan är verkligen hur fint som helst på julen! :)

   Radera