torsdag 29 oktober 2015

Snabba och lätta Halloweenpyssel

Eftersom vi närmar oss helgen så om en vill hinna pyssla ihop några dekorationer så bör de vara av det snabbare slaget. Så här kommer lite tips på olika pyssel som borde hinnas att göra innan helgen. Klicka på bilderna för att komma till källan.


https://www.pinterest.com/pin/220183869252110873/

Klä glasburkar med silkespapper i orange, och klipp ut dekorationer i svart papper som limmas på, sjukt snyggt och effektivt, jag blir sugen själv!
http://www.parents.com/holiday/halloween/party/kids-halloween-party-ideas/#page=17 

Dessa spöken blir en grym partydekor! Görs lätt med materiel som redan finns hemma! Beskrivi nhttp://love-and-anarchy.blogspot.se/2011/09/halloween-decor-diy.html

Använd denna mall för att klippa ut fladdermöss i svart papper. Tejpa upp på väggar (golv, tak), fönster eller gardiner. För bäst effekt, gör många!
Måla läskiga ansikten på plastmuggar med spritpenna. Sätt ett elektriskt värmeljus under så de lyser upp (finns bl a på Åhléns och Clas Olsson) 

 Självlysande ballonger finns i partyaffärer, rita dit scary faces med spritpenna, efter att de blåsts upp.http://www.diyncrafts.com/3263/homemade/40-easy-to-make-diy-halloween-decor-ideas

http://www.thisheartofmineblog.com/2012/09/25/falling-into-fall-with-studio-diy/

Två olika varianter av spindelnät av papper, båda länkarna ger tydliga beskrivningar.Kolla även in mina Spindelnät á la Jack Skellington som jag la upp förra året!
http://ximasbynilli.blogspot.se/2014/10/this-is-halloween-snabbt-pyssel.html

1 kommentar: