
Dock startade det inte så bra, då jag öppnade kylskåpet på morgonen och insåg att en glasflaska med hemgjord gingerbeer hade sprängts så det var blött och glassplitter i hela kylen. Inte så kul. Men nu har jag i alla fall en riktigt renskrubbat kylskåp, så det är ju bra i alla fall...
Trots detta har det blivit en hel del godis gjort!

3xkola: Kryddig äppelciderkola, nötkola med timjan och Lönnsirapskola med valnötter.

Iskokos

Teaterkonfekt på hemgjord marsipan ligger och torkar inför kanderingen.

Chokladtryffel som ska rullas till tryfflar i eftermiddag.

I vår grönsakslåda från Årstiderna fick vi några kvittenfrukter i fredags. Jag blev jätteglad, då jag försökt beställa kvitten tidigare i höst, men inte fick några då de hade haft kvalitetsproblem. Så frukterna kokades till skuren marmelad, som ligger och torkar innan den rullas i socker.
Sen glömde jag ta en bild på den honungskanderade ingefäran...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar